Find investeringsejendom

PrivatRevision kan hjælpe dig med at afdække, hvilken type ejendom og hvilken prisklasse, der kunne være relevant for dig. Desuden kan vi hjælpe med at finde relevante emner.

Der kan være meget at forholde sig til, hvis man overvejer en investeringsejendom.

Man skal have besluttet sig for et markedsområde – eller mere præcist en ejendomstype og en beliggenhed.

Går man efter højt løbende afkast i forhold til den investerede kapital, er det selvsagt interessant at kigge efter ejendomme, der kan honorere dette. Dette kunne f.eks. være mindre udlejningsejendommen i mindre byer.

Går man derimod efter en langsigtet værdistigning, og er det løbende afkast mindre vigtigt, er det måske mere væsentligt at investere der, hvor man tror, at folk flytter til – også selvom handelspriserne kan synes noget høje i forhold til det lejeniveau, man kan opnå.

Desuden kan man have præference for forskellige ejendomstyper. Nogle foretrækker et ”håndværkertilbud”, hvor de selv kan skabe rammerne for deres investeringsejendom. Andre foretrækker lejligheder i nybyggede etageejendomme med mindst mulig involvering og færrest mulige uforudsete udgifter.

Hos PrivatRevision tager vi gerne en dialog med dog omkring dine muligheder. Det kan være alt fra en times rådgivning til almindelig timetakst og over til mere omfattende forløb, hvor vi regner på konkrete ejendomme.