Om os

PrivatRevision er en virksomhed, der beskæftiger sig med skatterådgivning, momsrådgivning, regnskabsudarbejdelse, fast ejendom og anden økonomisk rådgivning for private, selvstændigt erhvervsdrivende og selskaber.

Desuden har vi stor erfaring inden for gældsrådgivning og herunder forhandling af akkord og rådgivning i forbindelse med skattegæld, konkurs og gældssanering.

Konceptet er, at vi tilbyder en helhedsorienteret rådgivning til vores målgruppe, således at vi kan hjælpe med de forhold omkring, skat, regnskab, formueret, familieret og fast ejendom, man støder på igennem livet. Derfor kender vi også mange af vores klienter i mange år. Fordi vores ydelser og services kan tilpasses klientens situation.

Virksomheden har i perioden 2009 til 2015 ligget på Store Torv midt i Aarhus, men er i juni 2015 flyttet til større lokaler i Ryesgade på Strøget tæt på Aarhus Hovedbanegård.

I november 2019 udvidede vi igen, og vi ligger nu sammen med advokaterne.com på Åboulevarden 3, 1. sal i Aarhus, lige overfor Dokk1.

Vores kontorfællesskab med advokaterne.com giver os unikke muligheder for også at kunne levere en række advokatydelser, uden at sende sagen eller klienten ud af huset.

PrivatRevision beskæftiger p.t. 8 personer herunder 4 jurister, en revisor og en ejendomsmægler. Vores kontorfæller, advokaterne.com, beskæftiger 17 personer herunder 10 advokater.

PrivatRevision er ejet og drevet af revisor Christian Bækmark. Christian er Master i skat-moms, og er cand.merc.aud. med speciale i skatteret samt HD i regnskabsvæsen og økonomistyring.

Christian har mange års erfaring med skatterådgivning, juridisk rådgivning og naturligvis regnskab.

Christian er medlem af FSR-Danske Revisorer og SRF-Skattefaglig Forening.

Virksomheden er ansvarsforsikret ved HDI.