Gennemgang af lån og kreditter

Mange mennesker med en pæn økonomi får ofte også et mere eller mindre omfattende engagement ved deres pengeinstitut.

Et almindeligt engagement vil ofte bestå at et eller flere realkreditlån, måske et boliglån eller et billån, en pensionsopsparing, en fri opsparing, de daglige konti, kreditkort og måske et investeringsdepot eller en kassekredit. Driver man egen virksomhed, bliver der dertil ofte suppleret med anlægsfinansiering, driftsfinansiering og måske lån i udenlandsk valuta.

Uanset omfanget af dit engagement ved dit pengeinstitut kan du som regel regne med, at pengeinstituttet har til hensigt at tjene penge på dig. Det er i og for sig også fair nok, da de ellers ikke ville eksistere.

Men kigger vi isoleret på dine interesser, har du følgende væsentlige målepunkter i forhold til dit pengeinstitut:

  1. Du har en interesse i at have den rigtige sammensætning af finansielle produkter, således at gældsnedbringelse, formueforøgelse m.v. passer med din indkomst og din alder.
  2. Du har en interesse i at opnå rimelige priser på gebyrer, renter m.v. Her skal man ofte kigge på den samlede pakke med den rette kombination af produkter og priser.
  3. Du har en interesse i at have handlefrihed og fleksibilitet. Verden ændrer sig, livet udvikler sig – og det skal dit pengeinstitut være med på.
  4. Og endelig har du naturligvis en interesse i at få dit engagement optimeret og/eller bevilget – eller få klar besked i en fart, hvis det ikke kan, så du kan komme videre.

PrivatRevision kan hjælpe med at gennemgå dine forhold og give et bud på, hvad den optimale sammensætning af produkter kunne være i forhold til din situation, dine ønsker og behov.

Vi kan tage dialogen med dit nuværende pengeinstitut, hvis du ønsker, at der optimeres, der hvor du er.

Det kan selvfølgelig også være, at tiden er inde til luftforandring. Vi har et netværk at pengeinstitutter, hvor vi i de fleste tilfælde vil kunne matche dig med en relevant rådgiver på det relevante niveau og i et pengeinstitut, som er gode til det, du måtte efterspørge. Såvel pengeinstitutter som rådgivere har deres specialer, og det er naturligvis hensigtsmæssigt, at du er et sted, hvor man forstår, hvad du siger.