Profil

Velkommen til PrivatRevision.

PrivatRevision er ejet og drevet af Line og Christian Bækmark.

Sammen med en række dedikerede medarbejdere har vi hver eneste dag fokus på at levere rådgivningsydelser, der lever op til vores tre kerneværdier: Kompetence, relevans og ordentlighed.

For det er sådan vi selv vil have det, når nogen skal rådgive os. Vi er selvstændigt erhvervsdrivende og lever af at sælge viden. Vi bor i eget hus i det sydlige Aarhus med vores i alt 5 børn. Vi har sommerhus, udlejningsejendom, omvendt forældrekøb, aktier, pensionsopsparinger og alt det, som også kendetegner mange af vores kunder.

Som kunde hos os skal du kunne regne med, at du modtager rådgivning, som i kompetenceniveau er fra øverste hylde. Vi har fokus på vores målgruppe, som er private, selvstændigt erhvervsdrivende og ejerledere.

Vi ved derfor rigtig meget om de emner, der er typiske for denne målgruppe. Skat både for privat og erhverv, international og national skat, virksomhedsordning, forældrekøb, arveplanlægning og en række formueretlige emner.

Vi er ikke de billigste på markedet. Vi vil ofte have højere honorarer, end mange mindre revisionskontorer – blandt andet fordi vi leverer noget andet, og fordi vi er mere specialiserede. Til gengæld vil det ofte være noget billigere at sætte os i gang, end hvis man skal finde tilsvarende kompetencer hos de store revisions- eller advokathuse.

Når vi leverer rådgivning, vil vi også, at det skal være relevant. Det skal give værdi. Enten i form af kontante besparelser, i afklaring eller i øvrigt i, at det problem, kunden har, bliver løst.

Relevant rådgivning er også rådgivning i de rette omfang. Et godt udgangspunkt er, at prisen for rådgivning ikke skal stå i misforhold til den værdi, det har for kunden. Det skal gerne kunne betale sig at kende os. Ellers har vi ingen berettigelse. Og så er det naturligvis en selvfølge, at relevant rådgivning leveres til tiden.

Endelig er ordentlighed en kerneværdi hos PrivatRevision. Jovist. – vi skal gå langt for at optimere vores kunders situation, optimere skat og rådgive til hensigtsmæssig adfærd. Det er det, vi laver. Særligt skatteretten er kompleks og i konstant bevægelse. Vi er opdaterede på de nyeste domme og afgørelser, og vi indhenter bindende svar på forskellige dispositioner. Vi planlægger på langt og på kort sigt. Og vi ved ikke noget bedre end at finde en god løsning for en kunde. En løsning der stiller kunden godt – men som også er en løsning, der ville kunne tåle at komme i TV.

Vi vægter højt, at alle sager håndteres med kompetence, relevans og ordentlighed. Vi lægger afgørende vægt på, at vores dygtige medarbejdere vægter det samme. Og så afslutter og fakturerer vi personligt samtlige sager, så vi ved, hvad der er leveret.

Mange af vores kunder får vi en langvarig relation til. Nogle får løst en række opgaver hvert år. Andre bruger os lejlighedsvist. Men de har det til fælles, at vi ikke behøver at starte forfra hver gang.

PrivatRevision er etableret med løbende rådgivning på konsulentbasis siden 2009 og pr. 1. maj 2013 under navnet PrivatRevision med eget kontor i Aarhus C og med en pallette af rådgivningsydelser. Mange af vores kunder fra opstartsårene er stadig kunder hos os. Er du allerede kunde, eller bliver du kunde, håber vi også, at du føler dig tilpas godt hjulpet til, at du bliver ved med at være kunde i lang tid frem.

En ting kan du i hvert fald regne med. Vi er her. Også om 5 år. Med de samme ejere og de samme værdier.

Vi glæder os til også at hjælpe dig.

Med venlig hilsen

Line og Christian Bækmark