Skat – Privat

Der kan være mange penge at spare ved at lade os gennemgå dine skatteforhold  – eller ved at tage os med på råd, inden du foretager en disposition, der kan indeholde skat.

Som privatperson kan det være meget forskelligt, hvor komplicerede ens skatteforhold er. Langt de fleste kommer før eller siden i situationer, hvor deres skatteforhold bliver andet og mere end blot arbejdsgivers træk af A-skat.

Her kan det være godt at kunne få fat i en skatterådgiver, som både er kompetent, og som også gerne tager mindre sager med blot få timers arbejde.

Er man lønmodtager, kan der ofte være en gevinst ved at gennemgå de mest almindelige fradrag. Her er det især servicefradrag, befordringsfradrag og fradrag for forskellige typer rejseudgifter, som kan volde problemer eller bliver glemt.

Der kan også ofte være brug for hjælp til optimal behandling af kapitalgevinster såsom ejendomsavancer, aktiegevinster- og udbytter, medarbejderaktier, familielån, arveplanlægning, gaver og meget mere.

Et hyppigt forespurgt emne fra private er erhvervsmæssig benyttelse af egen bil eller firmabil og herunder, om det kan betale sig at lease, split-lease eller eje. Her kan vi også yde bistand, og beregne hvilken løsning, der bedst betaler sig for dig.

Vi når ofte langt på blot et par timer. Det kan være penge, som kan være særdeles godt givet ud. Kontakt os gerne.

Lad os gå din skat igennem – kontakt os i dag