Bogføring

Lad os klare din bogføring, så du kan fokusere på at tjene penge… 

Bogføringen benævnes ofte som “rygradden” i en virksomheds økonomistyring og regnskabsaflæggelse.

Det kan der være noget om. Alle regnskab-, økonomistyringsopgaver og de fleste moms- og skatteopgaver tager afsæt i registreringerne i virksomhedens bogføring.

Derfor er du som erhvervsdrivende afhængig af, at virksomhedens bogføring er i orden, og at revisor og bogholder “taler samme sprog”, således at fejlkilder minimeres.

Hos PrivatRevision tilbyder vi bogføring til ejerledede virksomheder – personligt ejede og mindre selskaber. Bogholderen sidder på vores kontor, således at det er nemt og tilgængeligt at spørge revisor ved de tvivlsspørgsmål, som for de fleste bogholdere melder sig fra tid til anden, når der bogføres.

Den løbende bogføring er desuden nødvendig for korrekte og rettidige momsangivelser, som sker i tæt samarbejde med revisor.

Hvis vi laver dit regnskab, tilbyder vi også gerne at stå for bogføringen.

PrivatRevision tilbyder bogføring i følgende programmer:

  • NAV (Navision) herunder NAV-ligth
  • Economic
  • C5
  • Uniconta

Det er de programmer, vi er fortrolige med, og som giver den bogføringssikkerhed, de rapporter og den gennemsigtighed, som vi ønsker at levere.

Skriver du selv fakturaer ud, anbefaler vi en online løsning fra Economic, NAV-light eller Uniconta, hvor du kan fakturere, og vi kan bogføre i samme system, og hvor vi kan se hvad hinanden laver.

Ligger hele bogføringen inklusive fakturering ved os, anbefaler vi NAV, da dette sparer tid og dermed udgifter til bogføring.

Bruger du et andet program, hjælper vi gerne med at indhente tilbud på konvertering til Economic eller NAV.