Skat – Selvstændig

PrivatRevision er specialister i beskatning af selvstændigt erhvervsdrivende. Hos os er du som selvstændigt erhvervsdrivende lige i centrum for vores kompetencer, hvor vi ser på privatøkonomi og virksomhedsøkonomi som to ting, der hænger uløseligt sammen.

Hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende i skattemæssig forstand, driver du virksomhed i personligt regi for egen regning og risiko. Dette kan være som enkeltmandsvirksomhed eller igennem et I/S eller K/S. Det kan også være, at du er ved at starte op og derfor ikke har taget stilling til virksomhedsform endnu.

Hos PrivatRevision er vi specialister i beskatning af selvstændigt erhvervsdrivende. Vi er specialister i virksomhedsskatteordningen – hvilket ikke er en selvfølge, at revisorer er. Og vi er helt opmærksomme på, at formålet med virksomheden er – for så vidt angår vores opgaver – at du i sidste ende har mest muligt ud af dine anstrengelser.

Vi ved, at den selvstændigt erhvervsdrivendes virksomhedsøkonomi og privatøkonomi hænger uløseligt sammen – og derfor gør skatteforholdene det også.

Vi er især gode til selvstændigt erhvervsdrivende, som sælger ydelser. Det kan være behandlere, konsulenter, liberalt erhverv eller folk i servicefag.

Desuden er vi rigtig gode til selvstændigt erhvervsdrivende, som arbejder med fast ejendom. Enten ved byggeri, istandsættelse, udlejning eller blot køb og salg.

Vi arbejder indgående med reglerne omkring ejendomsavancer, næringsbeskatning – og naturligvis optimering efter det, som giver vores klient den laveste skattebetaling.

Uanset om du er fuldtids selvstændig, eller om du har en deltidsvirksomhed ved siden af et lønnet arbejde, kan vi guide dig igennem de skattemæssige forhold, så du får mest muligt ud af det.

Lad os se på din skat – det er en god forretning for de fleste!