Samarbejde med Budgethuset

PrivatRevision har primo april 2013 indgået samarbejde med Budgethuset ,www.budgethuset.dk.

Budgethuset er et af Danmarks førende websteder for privatøkonomi og gæld. På sitet kan brugerne få generel information om emner som daglig økonomi for private, budget, bankforhold, boligsikring og til gældssanering, fogedret og tvangsauktion.

Webstedet drives af Berthel Lehmann, som skriver sin uforbeholdne mening om aktuelle emner indenfor det privatøkonomiske område. Budgethuset er, som de skriver, “slipsefri zone”.  Tonen er direkte og uden omsvøb. Tilgangen til emnerne er uakademisk og præget af Berthels hands-on-erfaringer ude fra virkeligheden. Webstedet er derfor et frisk pust i det meget sammensatte (nogle ville sige brogede) landskab af  mere eller mindre gratis gældsrådgivere.

Hos PrivatRevision lægger vi vægt på, at Budgethusets rådgivning virker fair og reel og med forståelse for, at privatøkonomi handler lige så meget om mennesker, som det handler om tal og paragraffer.

Udover de mange indlæg indeholder budgethuset.dk en række nyttige værktøjer i form af budgetskemaer, brevskabeloner m.v.

I mange situationer vil såvel gældsramte som solvente brugere af webstedet kunne løse dagligdags opgaver ved hjælp af Budgethusets indlæg og værktøjer. Man kan hos Budgethuset endvidere købe sig til et medlemsskab, hvor man får adgang til sparring omkring dagligdags økonomiske forhold og gæld.

Skal der gåes mere omfattende til værks, vil det dog ofte kunne betale sig at kontakte en professionel rådgiver. Det kunne være i forbindelse med gældssanering, bankskifte, akkord m.v. I de mere omfattende økonomiske manøvrer vil emner som økonomi, likviditet, jura, skat m.v. ofte skulle spille sammen, så du får et hensigstmæssigt resultat.

PrivatRevision er  indgået i et samarbejde med Budgethuset om videre rådgivning af webstedets brugere. Vi træder til der, hvor Budgethuset selv anbefaler brugerne at søge professionel hjælp – særligt i forbindelse med insolvens. Budgethusets brugere kan desuden også kontakte os, uden at de forinden har været i dialog med Budgethuset.