Restskat eller penge tilbage?

Hvert år åbner mange skatteydere med spænding deres årsopgørelse fra SKAT. Lønmodtagere kan ofte hente årsopgørelsen allerede i marts, imens de selvstændigt erhvervsdrivende må vente til den udvidede selvangivelse er indberettet.

For mange vil en restskat ramme som en ubehagelig overraskelse, imens en tilbagebetaling af skat selvfølgelig altid er velkommen. Imidlertid er mange ikke særligt sikre på, hvordan restskatten eller den overskydende skat fremkommer – og om den kommer. Andre har måske forståelse for systemet men kender af gode grunde ikke den omfattende skattelovgivning og praksis, der kan have relevans for dem.

Hos PrivatRevision kan du få hjælp til at gennemgå dine skatteforhold. Vi kan se efter optimeringsmuligheder, hvis du er lønmodtager. Er du helt eller delvist selvstændigt erhvervsdrivende kan vi hjælpe dig med at afdække, hvilken skatteordning, der er mest fordelagtig for dig, og vi kan hjælpe med, hvad du skal betale skat af, og hvor du kan opnå fradrag.

Vi kan kigge på dine skatteforhold, uanset om du er klient her hos os i forvejen eller ikke.

Er du ikke vant til at benytte revisor, vil det ofte kunne betale sig at få gennemgået sine skattemæssige muligheder. Både rent økonomisk på kort sigt – men også for at øge forståelsen, for de muligheder man har fremadrettet.

Bruger du allerede revisor i f.eks. din virksomhed, kan du lade os gennemgå din skat en ekstra gang. Vi er specialiserede i virksomhedsskatteordningen og andre beskatningsformer for selvstændigt erhvervsdrivende. Og for de fleste har det kunnet betale sig at lægge vejen forbi os, når det gælder skat.

Uanset om du er lønmodtager eller selvstændig vil vi starte sagen op med en indledende dialog over mail eller eventuelt telefon.  Det tager vi ikke noget for. Vi får derefter fremsendt en række dokumenter fra dig, som vi gennemgår. Endelig giver vi tilbagemelding i form af et skriftligt oplæg og evt. et møde hos dig eller på vores kontor på Store Torv i Aarhus.