Hvad kan vi hjælpe med…?

Lad os kontakte dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Seneste nyt

Forældrekøb og rentekorrektion – kan det undgås?

Forældrekøb og rentekorrektion Fra og med indkomståret 2021 skal forældre, der udlejer en bolig til deres børn, og som benytter virksomhedsordningen, betale rentekorrektion. Virksomhedsordning og forældrekøb Forældrekøb i virksomhedsordningen…

Foreløbig status på familieoverdragelser af forældrekøb

Det er nok blevet bemærket hos mange, der ejer en forældrekøbsbolig, at familieoverdragelser i de seneste år har været et meget omdiskuteret emne. Hidtil har forældre kunnet overdrage f.eks. en forældrekøbsbolig til deres barn til en…
,

Forskudsopgørelse 2022 klar

Forskudsopgørelse 2022 klar Fra d. 18. november 2021 kan du se din forskudsopgørelse for 2022. Forskudsopgørelsen er et slags kvalificeret gæt på, hvad Skattestyrelsen forventer, at du skal betale i skat. En række oplysninger er trukket…

Forskerskatteordningen – registreringen på årsopgørelsen går forud for de reelle forhold

To nyere afgørelser fra Landsskatteretten, begge af 13. november 2024, illustrerer den strenge praksis, der gør sig gældende, når skatteydere ønsker at gøre brug af forskerskatteordningen. Forskerskatteordningens formål er at motivere…

Lånevurderinger kan have betydning for familieoverdragelser

Det har i de seneste år været populært at overdrage fast ejendom og herunder forældrekøbsboliger, sommerhuse og udlejningsejendomme fra forældre til deres (voksne) børn. Her har særligt de gamle og nu snart hedengangne (og ofte alt for…

Arv af Udenlandske trusts

En trust er en juridisk konstruktion, der ofte bruges i udlandet til at administrere formue og aktiver. Denne type formueforvaltning er ofte set i Common Law lande, som består af Storbritannien og tidligere britiske kolonier, herunder USA Canada…

Udtræden af forskerskatteordningen ved jobskifte – konkurrenceklausul

Forskerskatteordningen har til formål at motivere højtlønnede personer til at søge job i Danmark. Ved at benytte forskerskatteordningen betales en fast skattesats på 27% + AM-bidrag, hvilket samlet set resulterer i en skattesats på 32,84%. Der…
,

Efterregulering af kommunal ejendomsskat

I forbindelse med indfasning af det nye ejendomsskattesystem oplever mange boligejere, at de modtager efteropkrævning af ejendomsskat. Opkrævningerne modtages som udgangspunkt i den personlige eboks med kommunen som afsender. Der modtages…
,

Grundskyld og ejendomsværdiskat ved udlejning

Fra d. 1. januar 2024 indfases det nye ejendomsskattesystem. Det betyder blandt andet, at ejendomsskatterne fremover opkræves på en anden måde. Grundskyld også kaldet ejendomsskat opkræves for alle ejendomme, medmindre disse er fredede…

Nye foreløbige ejendomsvurderinger og familieoverdragelse

Det nye ejendomsskattesystem træder i kraft fra 1. januar 2024, og har, som det er mange bekendt, haft en lang og besværlig fødsel. Udrulningen af nye ejendomsvurderinger er blevet så forsinket, at man har måttet finde en midlertidig…

Hvornår er man selvstændig erhvervsdrivende?

Der er ofte stor forskel på de skattemæssige muligheder for dem, der anses som selvstændig erhvervsdrivende, og så dem der ikke anses som selvstændig erhvervsdrivende. Fordele som selvstændig erhvervsdrivende Som selvstændig erhvervsdrivende…
,

Har du styr på forskudsopgørelsen for 2023?

Forskudsopgørelsen for 2023 er frigivet i november 2022 og er udtryk for Skattestyrelsens estimat over din indkomst – eller rettere: Hvad du skal betale i skat. Er du lønmodtager, går mange ting automatisk. Du beskattes af en given løn…

Lad os kontakte dig

Udfyld formularen, og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en af vore rådgivere.

Tilmeld nyhedsbrev