Bogføring

Lad os klare din bogføring. Det er ofte billigere og sikrer, at bogholder løbende kan spørge revisor til råds – uden at det koster ekstra. 

Bogføringen benævnes ofte som “rygradden” i en virksomheds økonomistyring og regnskabsaflæggelse.

Det kan der være noget om. Alle regnskab-, økonomistyrings- og skatteopgaver tager afsæt i registreringerne i virksomhedens bogføring.

Derfor er du som virksomhedsejer afhængig af, at virksomhedens bogføring er i orden, og at revisor og bogholder “taler samme sprog”, således at fejlkilder minimeres.

Hos PrivatRevision tilbyder vi bogføring til såvel mellemstore som mindre og helt små virksomheder. Bogholderen sidder på vores kontor, således at det er nemt og tilgængeligt at spørge revisor ved de tvivlsspørgsmål, som for de fleste bogholdere melder sig fra tid til anden, når der bogføres.

Den løbende bogføring er desuden nødvendig for korrekte og rettidige momsangivelser, som sker i tæt samarbejde med revisor.

Er du bogføringskunde hos os vil vi ofte anbefale, at vi har kontokig til din bank, således at vi kan bogføre direkte ud fra posteringerne på netbanken.

PrivatRevision tilbyder bogføring i følgende programmer:

  • NAV (Navision) herunder NAV-ligth
  • C5
  • Uniconta
  • Economic

Det er de programmer, vi er fortrolige med, og som giver den bogføringssikkerhed, de rapporter og den gennemsigtighed, som vi ønsker at levere.

Skriver du selv fakturaer ud, anbefaler vi en online løsning fra Economic, NAV-light eller Uniconta, hvor du kan fakturere, og vi kan bogføre i samme system, og hvor vi kan se hvad hinanden laver.

Ligger hele bogføringen inklusive fakturering ved os, bogføres der i NAV eller i C5.

Bruger du et andet program, hjælper vi gerne med at indhente tilbud på konvertering.