Årsregnskab

Få årsregnskab – og evt. komplet løsning med regnskab, bogføring, moms og skat til en fast månedlig pris

PrivatRevision kan tilbyde dig at udarbejde årsregnskab eller årsrapport efter bestemmelserne i Årsregnskabsloven.

Har du et selskab, der skal aflægges regnskab for, indeholder Årsregnskabsloven en række krav, som skal opfyldes. Desuden skal regnskabet indberettes til Erhvervsstyrelsen, som også har en række formkrav, man skal tilpasse regnskabet efter.

For selskaber udarbejder vi således en intern årsrapport – til ledelsen og eventuelt pengeinstitut – som har det formål, at der skal gives det bedst mulige overblik over virksomhedens drift og situation, og som skræddersys til virksomheden. Desuden udarbejdes den lovpligtige eksterne årsrapport som netop opfylder lovens krav til rapportering.

Der er ikke de samme formelle formkrav til et regnskab for en selvstændigt erhvervsdrivende, som der er for henholdsvis anpart- og aktieselskaber. Her er den interne årsrapport også den endelige.

Uanset virksomhedsform et det centralt at gøre sig klart, at et regnskab ikke bare et regnskab. Der er lige så stor forskel på regnskaber, som der er på vaskemaskiner eller biler. Der skal selvfølgelig være fire hjul og en motor i en bil. Tilsvarende skal der være en resultatopgørelse og en ledelespåtegning i et regnskab. Men der er forskel. Og regnskabet skal passe til den, som skal bruge det. Og her er laveste pris eller største revisionskontor ikke altid lig med den bedste løsning.

Hos PrivatRevision tager vi hånd om dit regnskab, så du får det fulde overblik over din virksomhed.

Vi kan udarbejde årsrapporter på baggrund af bogføring, som du selv kommer med, eller vi kan levere hele pakken med bogføring og regnskab.

Hele pakken kan leveres både som en årlige engangsydelse eller som en “all-inclusive”-løsning, hvor vi mod en fast månedlig pris klarer bogføring, regnskab, skat og moms.

Alt dette leverer vi til en pris, som med sikkerhed er konkurrencedygtig i forhold til det, du måske allerede giver for et mere standardiseret regnskab et andet sted.

Kontakt os for et tilbud på årsregnskab for dig og din virksomhed.