• Fast Ejendom

    PrivatRevision assisterer med alt vedr. fast ejendom – fra udarbejdelse af skøde til budget, regnskab og skatterådgivning

Hvad enten du ønsker at købe, udleje, sælge eller overdrage fast ejendom, kan vi være med som professionel sparringspartner.

Står du over for at skulle købe bolig, kan vores interne ejendomsmægler og køberrådgiver assistere med rådgivning og gennemgang af handlens dokumenter, så du undgår ubehagelige overraskelser, når du flytter ind. Endvidere assisterer vi med selve berigtigelse af handlen, herunder skødeskrivning, refusionsopgørelse mv.

Vi har været med på sidelinjen i flere hundrede ejendomshandler, hvorfor vores erfaringer og kompetencer kommer dig til gode.

Skal du sælge eller familieoverdrage en ejendom, kan vi også være behjælpelige.

Står du med et hus, en lejlighed eller anden bolig som skal udlejes, vil du gøre klogt i at tage en indledende snak med vores rådgivere. Der kan være mange penge at spare, hvis du disponerer rigtigt fra start.

Vi kan hjælpe med det lejeretlige, skatteretlige og regnskabsmæssige, så du ikke taber overblikket inden, under og efter udlejningsarrangementet.

Ring til os og hør nærmere om vores ydelser.